1486189.jpg

Pohja:
150 g kaurakeksejä
50 g sulaa rasvaa

Täyte:
2,5 dl Flora Vanillaa
200 g appelsiinituorejuustoa
130 g Panda-valkosuklaata
0,5 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua

Päälle:
2 dl appelsiinimehua
3 liivatelehteä

I Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sula rasva. Painele murska irtopohjavuoan pohjalle.

II Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi. Sulata suklaa. Sekoita tuorejuusto ja hieman jäähtynyt suklaa vaahtoon. Mausta sokerilla. Kuumenna 2 rkl sitruunamehua ja sulata kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet mehuun. Kaada ohuena nauhana suklaatuorejuustovaahtoon samalla koko ajan sekoittaen.
Levitä tasaisesti keksipohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä pari tuntia.

III kuumenna ½ desilitraa mehua, sulata siihen liivatelehdet kuten edellä. Sekoita tämä mehua 1,5 desilitraan kylmää mehua. Lusikoi varovasti täytteen päälle. Anna hyytyä ainakin kolme tuntia.

IV Nauti. Itse pidän tätä tällä hetkellä parhaimman makuisena hyytelökakkuna, jonka olen tehnyt.